Pepparkakshus rivning!

Ikväll hade vi eventet "Gingerbread Demolition", pepparkakshus rivning översatt. Middag och efterrätt stod jag och Sam för (jag lagar allt och deligerar små jobb åt Sam.. så ser det ut för oss i köket). Tog själva kvällen och rivningen mycket seriöst och byggde en rivnings boll grej (ingen aning hur jag annars ska förklara på bästa sätt) för att förstöra huset med. Blev en mycket lyckad kväll med härliga skratt. Detta är en tradition jag ska föra vidare :)
 
Kycklingfilé fylld med philadelphia, soltorkade tomater och spenat fyllning, inlindad i parmaskinka. ÅH SÅ GOTT!
 
 
Bollen jag hade i handen som är fast spänd från taket, kastas på huset. Här första kastet studsar bollen bara iväg utan att göra skada på huset.
 
Här ser man bollen lite bättre.
 
Tillslut så fick vi sönder lite delar.
 
 
 
Dags för att hugga i - äta!
 
Bjöd på min berömda frozen cheescake. Det gillades i sällskapet!
 
 
 
 
Som toppen på kvällen, lite tomtebloss på vårt mesterverk vi satte ihop 4 timmar och rev när på 5 minuter :)
 

Juleveckan är över..

Har varit en intensiv vecka med mycket julaktiviteter. Men de senaste dagarna får jag erkänna att jag har tagit lat positionen och njutigt av att vara ledig. Jag har semester fram till 11 mars.. kan man säga :)
 
Julklapparna lova jag att jag skulle beskriva. Tänkte ta kort på allt fint jag fått, men orkar inte springa upp till vårt rum på plan tre nu när jag ligger ute på verandan plan ett och hör vattnet skvalpa mot stenarna. Jag har det inte dåligt!
 
Vad har vi gjort efter julen? Vi har faktiskt, som så många andra Facebook vänner, kollat på The Hobbit. Satt i en bio salong där man kunde beställa in mat. För en tre timmar film var det perfekt med dumplings och pizza! Måste säga att filmen inte kändes lång alls och var mycket bra.
Sedan har jag planerat min framtid lite kan man säga.. har en lång väg att gå för att få min önska igenom. Men jag ska ta utmaningen.
Idag lördag morgon har vi varit på födelsedagsfrukost hos Sams vänner. Vi ska även senare gå på födelsedags drinks till Sams kusin. Och ikväll ska jag göra ett stand in hos familjen Buchanan i Pullenvale!! 
 
Nu ska vi äta lunch. Detta inlägg bli fattigt med bilder, inga alls! Som sagt, kameran har också legat lite på lat sidan :)

Juldagen!

Och så juldagen, då julen verkligen firas i Australien och många andra länder (tror Sverige är ganska ensamma om att fira jul 24).
 
Morgonen började prefekt!! Sam överraskade mig med hans paket och jag nyvaken i sängen. Jag fick en alldeles egen IPAD MINI! Jag är så lycklig!
Sedan åkte vi till Dianas familj (Sam's mamma) för paketutdelning som består utav en lek.
Lunchen hemma hos Sam.
Middag hos Peters familj (Sam's pappa) för mer paket och mat.
Organiserad och fullspeckad dag. Jag dog (somna väldigt snabbt) i sängen kl 23!
 
Hade en mycket bra jul även om jag var ifrån min familj och alla svenska traditioner. Trots detta kändes det som jag hade många familjer här i Australien att fira med och all kärlek finns här också. Jag trivs fortfarande i Australien efter julen :)
 
Och visst fick jag presenter och kort skickat från Sverige.. men mer om det i nästa inlägg :)
Morgon och paket hos Dianas familj.
 
 
 
Leken bestod utav att man plockar upp en lapp ur skål med namn på alla deltagare. Jag blev först utropad och får då först ta ett paket.
 
Jag tar en lapp sedan och plockar upp Sam. Han kan välja att sno mitt paket eller ta ett eget. Och tog ett eget.. Och så håller det på. Paket tjuvas fram och tillbaka tills alla blir nöjda. Jag blev nöjd med mitt 17 set kina mat tallrikar (tar blid senare för bättre förklaring).
 
 
Jag och Lisa (Sam's kusin).
 
Kusiner, Sam's syster och jag.
 
Middag och mer paket.
 
Sam och farmor.
 
 
 
 
God fortsättning från ett varmt Australien!

God jul med McKnoulty!

Julafton firades även här :)
 
Sverige finns med oss!
 
Julklappsöppning. Jag fick så super fina julklappar att jag blir så rörd :)
 
 
Syskonen (+ respektive)
 
Seafood for Christmas.
 
 
 
Bonbons är en tradition som ser ut som en.... smälla? Nu kommer jag inte ihåg vad det heter.
 
 
Party hunden Indy.
 
 

Jul i Pullenvale!

Och så var JULEN här, ja den svenska julen i alla fall, 24 december - jul i Australien! 
Lunchen spendera vi ute i Pullenvale och med familjen Buchanan. Mysig jul lunch. Senare denna dag hade vi julmiddag hos Sam med familj. Men mer om det imorgon, nu är klockan alldeles för mycket (1.36 närmare bestämt) och jag ska nu sova.
 
Nedan BILDBOMB på lunchen.
Lill killen ÄLSKA guacamole 
 
 
Såhär kan en jullunch se ut i Australien. 
 
 
 
 
Lipa. 
 
Sedan hade vi en liten lukstund/kramstund. 
 
Sötaste killen! 
 
Vi & julgranen (ja, om ni inte skulle se vad bilden visar). 
 
Fick massa fina gåvor av familjen. Här ett halsband som jag alltid lånade av Shannon, älska det. Och nu fick jag ett eget :) 
 
 
Och barnen älska sitt paket. William fick sitt efterlängtade batman lego, och Madeline fick Friends lego med karraktären "Andrea", ja jag tänkte på mig när jag köpte det :) 
 
 
Och tårar kom när de blädre i bildeboken jag gjort för familjen men bilder från min tid av barnen, familjen och mig. Många fina minnan att blicka tillbaka till. 
 
 
 
 
Så fick jag en kängeru, en man kan ställa som bok- eller dörrhållare. Så fin!
 
 
Funny face!
 
 
Så skulle det lekas med Lego så klart!
 
Madeline, Andrea lego och Andreea.
 
Nöjda barn :) I did it!

Pepparkakshus goes Swedish

"Dan före doppardan" hade vi massor att göra, även om inte jul firas förren 25 dec. För att dra en snabb resumé över dagen; Jag och Sam åker till marknaden på morgonen, sedan hem för gym, träffa tjejerna i stan och kolla på beach bio, Polarexpressen (HÖG mysfaktor), hem för att baka två Christmas icecreams cake och sedan till vad jag längtade till efter hela dagen - PEPPARKAKSHUS! :)
 
Och nedan kommer vårat mästervärk, som blev så fint så fint. Ett hus som representerar oss, typ :)
 
Mitt under action.
 
Tadaaa.. Och en liten snögubbe gjort av marshmallows. Super nöjda är vi med huset.
 
 
 
Sverige.
 
Kärlek.

Christmas dinner party

MYCKET som har hänt denna helg och jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn och blogga eller kolla igenom bilder. Nu klockan 23.39, dagen innan juldagen 25 då julen i Australien firas, då tar jag mig tid att blogga lite.
 
Detta bilder från vår Christams dinner party hemma hos oss (ja nu är ju Sam's hus mitt hem också) på lördagen. Vänner till Sam och oss, bara par denna kväll :)
 
Dukningen stod min designer för. Är man grafic designer så har man lite skills för att även duka bord.
 
 
Vid bord. Vi laga taco med tillbehör till middag. Det lättaste vi kom på att servera för 8 pers.
 
Rihan, Shannons (värdmamma) syster. Genom henne och hennes kille (en av Sam's bästa vänner) jag träffa Sam.
 

Hej då!

Klockan är 15.08 och jag checkar ut sista gången för familjen Buchanan. I'M DONE!
Idag har jag stressat runt och gjort allt super bra för att jag vill lämna mitt jobb med värdighet. Städa allt jag rör vid (typ), tvättat alla barnens kläder och vikit undan, och självklart städat undan allt i mitt rum - snyggt och rent, precis som Andreea haha.
 
Nu väntar jag på Sam som ska hämta upp mig och sen åker vi till honom, mitt nya hem för ca 3 månader.
Vi är båda excited :)
Sista frukosten och jag slåt på stort för familjen. Barnen blev så glada för pannkakor är deras favorit.
 
Och frukttallriken blev de så imponerade utav. Williams kommentar "Det känns som vi är ute på restaurang och äter frukost". Då är han nöjd :)
 
Smält choklad som topping får inte glömmas.
 
William ÄLSKAR choklad!
 
 
 
Haha ja jag äter och tänker inte på att jag blir fotad.
 
 
Och idag har jag bakat 3 mjuk pepparkaka. En till städerskan Mercy som kommer hit och städar varje fredag. Henne har jag blivit bra vän med. Sedan en till Sams familj för en liten välkomst kaka. Och tredje till Shan och familjen för jul :) I'm done med bakning också för idag.

Sista löpningen.

Detta är värt att få ett enskilt inlägg.
5.20 var jag ute på banan igen för mitt sista lopp med kaninerna, hästarna och hjortarna (dessa djur jag upprepande gånger stöter på så pass tidigt på morgonen. Kaniner tänker ni, tror jag menar harar. Men nej det är kaniner, vilda sådana och bannlysta att ha som husdjur för de ses som en plåga. Nu var det dock inte djur jag skulle skriva om..). Jag gjorde mitt längsta morgon lopp någonsin på 7-7,5 km ca, denna sträcka jag annars har gjort på dagarna när jag haft mer energi. Men denna morgon, då hade jag energi minsann! Spräng hela sträckan, tog ALLA backar (och då förstår ni som bor här vilka hemska backar Brisbane har och Pullan). Och bästa av allt, sista låten med sista hemska backen, då kommer inte mindre än "SHM - Don't you worry child" i mina hörlurar!!! Bästa peppen och fick ett sånt lyckorus inom mig, kände hur blodet rusa i mig och håret reste sig på armarna. Så mycket bra musik kan göra. Då fick jag extra power upp i sista backen, och BOOOM jag var i mål! Min sista dag i Pullan kan inte börja bättre.

Detta var min händelserika härliga morgon. Nu ska jag börja med sista frukosten till barnen och självklart en favorit - Svenska pannkakor :)


It comes to an end..

Dagen före jag slutar. Men då jag gör endast halv dag imorgon hade vi avskeds dag och middag idag torsdag på en lokal restaurang.
Mysigt, kramar och presenter av barnen. Så mycket kärlek man kan få av barn är helt otroligt.
 
Ja, idag har jag gått omkring och tänkt att jag gör detta för sista gången.. lite dramatisk jag vet, men trodde inte jag skulle bli känslig av att sluta då jag känner att jag behöver göra något nytt. Men dessa barn är så fulla av kärlek och glädje så blir lika glad varje gång jag tänker på dom. Lugnar barnen (och mig själv?) med att vi kommer att ses efter att jag flyttar till Sam också, för jag har ju tid kvar :)
 
Nu är klockan snart 22 här i landet down under, och jag ska nu hoppa i sängs. Ska göra min sista morgon löpning ute på landet och vill vara riktigt utvilad för det. Hoppas på att det inte är för varmt 5 på morgonen (observera FÖR VARMT så tididgt!).
 
 
Spelade trummor med chopsticks.
 
 
Familjen (- Cam som är i Sydney för jobb).
 
Puppy är igång :)
 
 
Armband jag fick av Shannon som representerar mitt omhändertagande av barnen, änglavakt: berlock, en ängels vinge
 
Williams fina kort. Madeline hann inte klart med sitt och jag ska få det imorgon istället. 
 
 
 

Juletider

Bada i poolen samtidigt som att lyssna på julmusik i högtalarna.. det känns så oerhört skumt och tveksamt om jag någonsin kommer att vänja mig vid Australiens jul.
 
Förra fredagen klädde vi även julgranen, fick lite julkänsla av äkta julgransdoft och julmusik.
 
 
 
 
 
 
 
Igår la jag under första julklappen. Ett stort paket som innehåller julklappar till hela Buchanan family.
 
 

Sista veckan!

Jag är inne på min sista vecka här i Pullenvale och med familjen Buchanan.
Blandade känslor.. men jag är redo för att lämna. Mycket på grund utav att de bor så långt ifrån stan och måste planeras mycket för att jag ska kunna ta mig ut i stan på vardagarna. Annars är familjen toppen och kommer att ha kontakt med dom efter.
 
Jag flyttar in hos Sam och hans familj inne i stan, vid Brisbane river och möjlighet att ta mig vart jag vill genom promenad, cykel och buss. Jag kommer verkligen få tillbaka mitt liv där, träna när och hur mycket jag vill, åka in till stan/fika när jag vill. Som jag längtar! Och vilken tur att jag har Sam och hans familj, hade inte klarat mig utan dom och deras stöd under jobbiga situationer (ja, ibland kommer det tuffa perioder även i underbara Australien). Mycket kärlek till familjen McKnoulty.
 
Vad gör jag fram till jag åker hem till Sverige - jobba, resa?
Jag kommer strö jobba lite här och var. Kommer inte ha något heltids jobb för jag vill kunna vara ledig så mycket som möjligt sista tiden jag har kvar. Men behöver vara sysselsatt medan Sam jobbar, och hellre tjäna pengar än spendera, så jobba under tiden är vad jag ska göra. Så klart kommer jag göra några små resor med Sam. Inte palnerat något stort ännu, beror delvis hur min ekonomi kommer att se ut.
 
Jag är så redo för semester, break från stessig vardag med jobb mellan 10-13 timmar per dag. Förra veckan var jag så utmattad, helgen har inte varit bättre med vila. Så bara denna sista vecka så ska jag återgå till livet och njuta.
 
Hej då.
 
Alice spring -> Darwin, September. Lisa (hand) modell, jag fotograf, solnedgång uppe i Darwin någonstans på ett campingläger. Liv och frihet!

I DID IT!!

Jag hatar höjder, karuseller.. då är väl SKYDIVING något för mig! Hah, JAG GJORDE DET!
 
Skydive, 4,5 km upp i luften, Byron Bay med härliga stränder och het sommar dag.. Åh kan inte bli bättre.
 
Hur kändes det?
Nedkastningen gick väldigt fort.. jag var först ut och hann aldrig tänka eller tveka. Sofia kunde se på mitt ansikte att jag inte var redo för hoppet, mycket mycket nervös och rädd. Men hade inte mycket val när man inte har kontrollen.
Det var AS BALLT att bara falla rakt ner så högt upp! Jag skrek, men hörde mig inte skrika och tänkte då "Ingen anledning att skrika" och sluta, haha. 
Några sekunder senare åkte fallskärmen ut. DÅ blev det tyst och man kunde bara njuta och kolla på utsikten. Ibland kändes det overkligt, mer som att jag kollade på en storbildsskärm.
När vi senare skulle landa snurrade vi runt och runt, mådde rätt illa då (observera, jag hatar karuseller). Landningen gick smidigt, landa på rumpan :)
 
Bildbevis:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ariona Fashion Show

Igår var jag modell för en kväll, riktigt kul. Alltså var så professionellt och kläderna vi visa upp, wow fint material.
 
Min kamera hoppa fram och tillbaka mellan mig och Sam den kvällen. Rätt svårt att få bra bilder på showen och visa hur det egentligen såg ut, stämningen gick inte riktigt att få med på bilderna. Vi gick utomhus och hade hela Brisbane river och alla ljus i bakgrunden.. måste vara där för att upplevas.
 
Riktigt coolt var det!
 
Bilder från igår. Och många bilder försvann från överföring kamera till dator, av någon konstig anledning!? Anyway, har en del bilder att visa. Tror även många kommer komma under tiden får alla möjliga kameror. Detta mina och Sams bilder från min kamera :)
Backstage
 
 
Färdig för showen.. 3 timmar innan start.
 
 
Älskar denna frisyr, svårt dock att göra inbakat fläta så bak på sig själv.
 
Ellie och närbild på vår smink. Skit snyggt!
 
 
Sri Lankan folk dans.
 
Första omgången och första plagget. Hade en lång fin röd silkes dress. Dessvärre ingen hel bild på klänningen då många bilder försvann från överföringen. Men ska försöka hitta bilder från fler ställen, spec från kameror som stod längst fram och fick de bästa bilderna.
 
Rhian, min vän och Shannons (värdmamma) syster.
 
Andra catwalken, en lång fin gult silkes dress, handmålade dekorationer.
 
Rhian.
 
Alla sista omgången.
 
Alla vi (-1 modell till)
 
 
 
 

Bio time!

10.20, tidsinställt inlägg!
Indooroopilly, Gold Class och premiär av The rise of the guardians! Jag och barnen tog en morgon bio, en film även jag vill se :) Senare ska vi julklappsshoppa.
 
Senare ikväll ska jag gå modell på catwalk. Inget jag gör varje dag.
 
 
 
 
 

Lucia.

God morgon denna lusse morgon.. Nej här i Australien firar man så klart inte Lucia. Är väl bara i Norden vi firar det?

Istället bjuder jag på lite mini Andrew goes Lucia!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3363479/images/2012/pic_50c90d65e087c33d50393d05.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3363479/images/2012/pic_50c90d66ddf2b34612000edd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3363479/images/2012/pic_50c90d689606ee05c949b1bc.jpg" class="image">


13 dagar kvar..

Inget nytt har hänt här i Pullan, jobb 6.30 - .. har inte slutat ännu. Cameron och Shannon är ute för en cocktail/dinner party med Cams business så jag är hemma ikväll med alla ungar. Har gått riktigt bra ikväll, och barnen lyssnar på mig till prick och punkt utan mot kommentarer, det gillar jag.
 
Nu sitter jag med barnen och kollar på en av mina favorit jul filmer - The polar express. Kommer ni ihåg den? Så mysig, och tänker på tiden innan jul, kall decembermånad i Sverige.. Ja, jag tror jag kommer sakna snö, kyla och min familj. Men jag tror även tiden här kommer va fin, de familjer jag kommer spendera julen med kommer vara underbara. 13 dagar kvar till jul!
 

Grattis Madeline 6 år!

Idag har det varit Maddies dag - hon har fått bestämma allt ifrån aktiviteter till filmer. Och att till och med få tårta till frukost, det händer absolut inte varje dag. För hon har varit födelsedagsbarnet idag!
 
Så dagen har sett ut som följande:
5.10 ute på löpning (fan vad duktig jag kände mig då, blir bara tidigare och tidigare ut nu). 6 dekorera tårtan och sedan in och sjunga för Madeline som tidigt satt i sängen och spanade in paketen (de låg i hennes säng när hon vaknade) och väntade på oss för att kunna öppna.
Senare iväg på Williams Christmas sång uppträdande. Efter det till shoppingcenter för lunch och ta kort med tomten.
Hemmåt och släkt över för tårta (en till tårta idag!) och mycket bus och spring. Pizza till middag för barnen, och deras film.
Sen den sista timmen har jag typ.. dött av utmattning. Det tar mycket energi att spendera en hel dag med 4 barn (deras kusin Ruby har varit med oss hela dagen och stannar över på sleepover också).
 
Blir en tidig kväll för mig. Men först lite tea..
 
Tidig morgon, men hennes födelsedag!
 
Egen tårta jag gjorde från grunden - sockerkaksbotten med två lager av 1. mosad banan med grädde och skivade jordgubbar 2. hallonsylt. Och massa massa frosting över. RIKTIGT GOD om jag får säga det själv, även Madeline älska det (hon är rätt kräsen..)
 
Vi sjöng..
 
 
 
En väska hon fick som jag verkligen älska, önska jag hade en i större storlek. Färgen är bara så underbar. Här ser hon dock äldre ut än 6 år..
 
Tårta nr 2
 
Senare på kvällen flätade jag in barnens hår, älska det! 
 
Sen ville Will vara med på vårat "flät tåg".. Nah kan ju tala om att han gjorde mer ett fågelbo i mitt huvud än något annat!
 
Fina kortet vi tog med tomten, detta ska jag rama in :)

10 december

Jobb heldag, 6.30-8.30!
Vi fick mycket gjort idag. Morgonen gjorde jag och Shan om i Madelines rum, möblera om och städa ut alla gamla leksaker (samma sak som vi gjorde med Williams rum förra veckan). Bilder nedan.
 
Jag har glömde min kamera hos Sam (inte första gången), och nu är det så tråkigt att ta bilder med mobilen istället. Märker så tydligt när man laddar upp bilder här vilken skillnad det är med iPhone och systemkamera. Nåväl, det får duga.
 
Nu på kvällen har vi slagit in paket, bakat tårta och skrivit kort.. en liten tjej på 5 år blir 6 år imorgon. Snart ska jag lägga mig (21.05) så jag hinner med löpning och göra mg iordning innan jag kl 6 på morgonen ska dekorera tårtan så vi kan gå in och sjunga på morgonen och öppna paket.
 
"Surpriseee". Hennes omvanling av rummet blev en överrasking och hon gilla det, sprang rätt in och börja leka med sina leksaker (som hon annars aldrig gör, och knappt att hon spenderar tid i sitt rum).
 
Även denna gång (som med Williams rum) kom vi på mitt under omvanlingen "Tusan, vi skulle ju ha tagit för och efter bilder). Men detta är en gamal bild jag har på hennes rum som jag tagit när jag först kom till huset.
 
 
Definitivt mer utrymme nu.
 
Lillbrorsan kommer in och stör mitt i lekandet.
 
 
Sedan bakade vi idag också. Rischoklad, MUMS! (detta gjorde jag och tjejerna i helgen också vilket är super enkelt)
 
Och Madeline dekorera lite pepparkaks julgranar.
 
Varför vi ibland kallar Sam för puppy - han knagar och bär det mesta med munnen, precis som en liten hund valp. Här med ett mjukt leksaks hund ben.

Swedish julbak!

Idag hade jag tjejerna över för julbak - för vad är en jul utan en riktigt traditionell julbak! Och julstämningen kom tillslut, med julmusik, julmust (från IKEA) och bakdofterna. Men kontisgt känns det att kolla ut och se en het sommar dag.
Bakningen gick bra, kul hade vi.. mycket skratt och löjligheter så som vi är bra på :)
 
Älskar dessa tjejer!
Julbak, hemma hos Sam där jag och snart flyttar in.
 
 
Detta hittar vi i Australiens mataffärer. Go Sweden :)
 
Då drogs det igång, alla med sina uppgifter.
 
 
Lisa och jag har kul på vår sida.
 
 
Lussekatter!
 
Sofia gjorde ett stand-in med lussebaket.
 
 
 
Snöbollar.
 
Mycket på gång.. samtidigt. 
 
Lisa gör snöbollar, Sofiorna gör knäck och jag gör lussekatterna.
 
En liten del av julen jag har här.
 
Lussekatterna sjöng lustigt ihop när man pensla ägg på dom. Minns inte att detta händer i Sverige, men vi fick ett härligt skratt av att se detta. Och ja, de blev rätt enorma.
 
 
Knäck. Vi gjorde även ris choklad som va snabbt och enkelt, glömde även ta kort på dom.
 

Torsdag

Jobb från 6.30-21, hel dag! Och jag är trött.

Har snart inte tränat på en hel vecka då förkylningen har stoppat mig. Det "kliar" i hela kroppen. Imorgon ska jag ut och gå på morgonen iaf innan jag börjar jobba..

Klockan är 21.20 och jag går nu till sängs.

Natti


Onsdag

En annan vanlig dag, onsdag helt enkelt. Idag har jag inte gjort lika många timmar som jag annars har gjort de senaste veckorna (10-14 timmar/dag = money!).

Så idag hade jag lite tid för mig själv, krya på mig och kolla film! Åh vad jag älskar Johan Falk filmerna. Som jag skrev tidigare för några veckor sedan har jag börjat med Johan Falk maraton och blir bara bättre för varje film. Nu är jag inne på nya serien.

Sen har jag spenderat lunchen vid poolen nån timme. Härligt härligt, men farligt farligt. Solen är ju mycket stark nu, jag hade solskydd :) Nej, jag ska inte lägga upp fler bilder på pool området. Vid detta laget har vet ju alla hur underbart skönt jag har det där :)

Nu ska jag lägga mig med Johan Falk.. ja filmen :)


Tisdag

William har ju jul lov nu, medan Madeline har en vecka kvar i skolan. Så jag har honom hela dagarna hemma, och idag har vi varit kreativa ännu en gång - pepparkaks tåg!
 
Ps. Suger ganska mycket att vara förkyld i 40 graders värme och strålande sol. Dock är det mycket kallt inne med luftkonditioneringer (som jag stänger av och sätter på mellanåt). Har långa mysbyxor + hoodie på mig nu, dricker tea och snyter mig var 28 sec.
 
Va tvungen att ta denna bild imorse. Jag och barnen morgon tea, såg lite lustigt ut.
 
Nu börjar vi..
 
Tadaa.. resultat!
 
 
Jo jag måste erkänna att jag tog över en hel del. Ville verkligen få tåget snyggt (huset hade jag ingen kontroll över, så nu var det dags)
 
 
William la till en tomte som klätra upp på taket och sin släde står nedan och väntar på honom.
 
Upp med nallen i skorstenen ska han.
 
Will la även till lite gubbar som cykla runt. Vi tog dekorationen till en ny nivå :)

Måndag

Veckan börjar.. med att jag blir förkyld! Haha, det är 35-40 grader i landet och jag är förkyld. Vet inte hur det fungerar, men tydligen blir man inte endast förkyld i ett kyligt land såhär års.
 
Nåväl, jag har gjort massor denna dag. Bland annat möblerat om ett helt rum, Williams rum. Mer utrymme och mer ordning på pojkrummet.
 
Jätte glaaad!
 
Före (bild på rummet en annan dag, glömde ta före bild)
 
Efter
 
Sam har hittat en favoritplats!
 
En riktig soff (söt) potatis :)

Stereosonic

Tiësto, Avicii, Calvin Harris, Laidbac Luke, Martin Solveig - Stereosonic, we where there!
 
Det var en super varm dag, med super bra musik!! Bra combo :)
Från 12-22, vi kom dock 2.30 och hem 9. Solen och musiken tog kol på oss (sen har man väl blivit en liten tant när det kommer till sena kvällar haha)
 
Bra festval dag! Bildmoln (iPhone bilder):
 
Main ground. Det fanns många andra små Dj "tält" med massa olika dj som spela. Men här spela de största, och varav vi höll till hela dagen/kvällen.
 
 
3 tiden, alla är inte här ännu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Det fanns så många muskelknuttar på detta ställe, som gärna ville visa upp sig. Jag borde dog ta i lite mer på gymmet dock för att komma upp i deras storlek!
 
 
Och SHM blve självklart nämnda vid en stor Housefestival :)
 
Här har vi vår allas älskade Avicii.
 
Sen kom Tiësto
 
 
Slutet av kvällen, ser ändå rätt fräsch ut med tanke på heta solen och all dans. Men trött i bena som tusan. Här står jag och lutar mig åt staketet
 
Utsikt över hela stora showground. Tiësto som sist levererar.
 
 

DECEMBER!

Snart jul.. mitt i sommaren! Ja december är här och så även sommaren med heta heta soliga dagar. Denna helg har varit stekande het med grader upp mot 30-35 minst. Jag gick på en löptur igår tidigt innan det skulle bli alldeles för varmt (tänkte jag), men redan kl 8 är det för varmt att springa. Och jag led.. men det gick!
 
Men julen är på ingång och det kan man se vart man än befinner sig - all julpynt! I stan, även hemma lite smått. Och ett pepparkakshus vi gjorde i fredags:
 
Andreea tar över, William inte glad. haha
 
Teamwork!
 
 
 
 
 
Mads sida!
 
Wills sida!
 
Allas sida, även jag och Shannon fick vara med här!
 
Hade glasyr och dekoration över så vi började dekorera kakorna jag och Mad gjorde i veckan.
 
 
 
Vårt mästerverk, med en lego tomte Will gjort :)

RSS 2.0